آزمون های نظام مهندسی ace

آزمون های نظام مهندسی ACE
موسسه ACE تحت لیسانس شرکت پایدارسازان کیان مهر آریا از سال 1394 به تلاش دکتر فهیمی و گردآمدن جمعی از دانش آموختگان دانشگاه های برتر کشور و نخبگان صنعت ساختمان با هدف اعتلا رشته مهندسی و تکمیل نواقص آموزشی در دانشگاه های کشور تاسیس شد.
در ابتدا کارگروه های تخصصی در این موسسه درخصوص بررسی فنی آیین نامه های ساخت و ساز در داخل و خارج کشور، بررسی فنی و روانشناسی آزمون های نظام مهندسی و شناخت جایگاه مهندسین محترم عمران از منظر میزان درآمد و بار مسئولیتی که عهده دار هستند، مطالعات مفصلی را انجام دادند. پس از آماده شدن گزارش کارگروههای تخصصی و تعیین نقاط قوت و ضعف این رشته پرطرفدار مهندسی، فرآیند آماده سازی و تهیه بستر لازم جهت ارائه خدمات آموزشی کاملا کاربردی برای شما مهندسین ارجمند آغاز شد.
از آن زمان تا کنون بیش از ده ها دوره مختلف آموزشی به صورت آنلاین، حضوری و بستهآموزشی از قبیل انواع دورههای ورود به حرفه نظام مهندسی و کارشناس رسمی دادگستری تا دوره هایی نظیر، آموزش اپنسیس، طراحی سازه و فونداسیون، GIS و … در این موسسه برگزار شده است. افراد و کارکنان این موسسه همواره خود بخش کوچکی از جامعه مهندسین کشور دانسته و همین موضوع باعث شد تا مردمیترین موسسه آموزش تخصصی در رشته عمران همواره دوشادوش مهندسین شرافتمند این مرز و بوم از حق و حقوق مهندسین دفاع نماید.
شعار ما در این موسسه این است که نباید فاصلهای بین اساتید و مدیران این موسسه و مهندسین محترم باشد، و همین امر هم منجر به شکل گیری روابط دوستانهای بین شما و ACE شده که شیرینی آن هیچگاه فراموش نمیشود.
اما موضوع مهمی که از ابتدای شکل گیری ACE دکتر فهیمی و سایر مدیران ارشد بر روی آن تاکید داشتند این بود که هیچ مهندسیی نباید به دلیل مشکلات مالی از آموزشهای علمی و کاربردی ACE محروم گردد. و این مهم برای موسسه ACE آسان بود زیرا نهادی از دل مهندسین بود که کاملا با مشکلات و محرومیت های آنان آشنایی داشت.
لذا علاوه بر رعایت اصل انصاف در قیمت گذاری تمامی دوره ها و بسته های آموزشی، در این سالها شرایط مختلفی را هم برای شما عزیزان در نظر گرفتیم که شما بدون هیچگونه دغدغهای تنها به پیشرفت علمی خود فکر کنید. و اما امروز از اینکه بخش کوچکی از مسیر پیشرفت بسیاری از شما مهندسین عزیز و دوست داشتنی بودیم به خود میبالیم. در ادامه توضیحاتی در خصوص اهمیت شرکت در آزمونهای نظام مهندسی و کارشناس رسمی دادگستری خدمت شما عزیزان ارائه شده، تا پیش از گام برداشتن در مسیر هرکدام از این آزمون های نظام مهندسی ACE با آینده و جایگاه آن آشنا شوید.
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.
آشنایی با پروانه های نظام مهندسی در رشته عمران و اهمیت کسب آنها:
مجوز ورود به دنیای حرفه ای و بازارکار ساخت و ساز کسب پروانههای مربوطه از طریق شرکت در آزمونهای نظام مهندسی است. همانطور که میدانید، هر پروژه عمرانی ابتدا طراحی و سپس اجرا میشود که جهت اطمینان از تطابق طراحی و اجرا، نظارت مستمر در فرآیند اجرا ضرورت دارد.
بر همین اساس سه صلاحیت طراحی، اجرا و نظارت در قوانین نظام مهندسی در نظر گرفته شده تا مهندسین صاحب صلاحیت بتواند در این حوزهها فعالیت نمایند.
اما مهندس صاحب صلاحیت یا ذی صلاح کیست؟
مهندس ذی صلاح به شخصی گفته میشود که علاوه بر گذراندن مراحل تحصیلات آکادمیک در مراکز علمی مورد تایید وزارت علوم، در آزمون های مربوط به صلاحیت فوق حداقل درصد قبولی 50 را کسب کرده باشد. بنابراین کسب مدرک مهندسی به تنهایی اجازه ورود قانونی و حرفهای به صنعت ساختمان را به شما مهندسین محترم نمیدهد. در این جا قصد داریم مختصرا به توضیح هر کدام از صلاحیت ها بپردازیم، درصورت تمایل میتوانید، توضیحات تکمیلی و تخصصی مربوط به هریک از صلاحیت ها را در قسمت های مختلف سایت با کمک گزینه جستجو بررسی بفرمایید.
شرط شرکت در این آزمون ها، گذشتن حداقل سه سال از مدرک کارشناسی در رشته مرتبط طبق قانون هم ارزی نظام مهندسی می باشد. این آزمون جزوه باز بوده و دواطلبین مجاز به بردن جزوه و ماشین حساب در سر جلسه آزمون می باشند.
لازم بذکر است که مدت اعتبار نتیجه آزمون حداقل 3 سال میباشد، لذا آن دسته از مهندسینی که دارای کارت پایان خدمت نمی باشند، میتوانند پس از قبولی در آزمون، خدمت سربازی رو گزرانده و قبل از اتمام سه سال از زمان آزمون کارت خود را جهت دریافت پروانه ارائه دهند.
صلاحیت محاسبات:
برای ورود به این حرفه نیز کسب نمره 50 مثل سایر آزمونهای نظام مهندسی الزامی است.
البته پس از قبولی در آزمون مهندسین محترم باید یک دوره آموزشی جهت کسب گواهی مجری ذی صلاح را نیز باید طی کنند. علارغم طیف وسیعی از منابع که برای این آزمون در نظر گرفته شده، قبولی در این آزمون بسیار راحت تر از قبولی در آزمون محاسبات میباشد. علت این موضوع هم سوالات ساده و سطحی است که از آیین نامه ها و دستورالعملهای مربوطه طرح میشود. نکته مهم جهت قبولی در این آزمون ارزشمند، مطالعه مفهومی چندین مرحلهای منابع آزمون میباشد.
از نظر درآمدی این صلاحیت فوق لعاده بوده و شما به عنوان یک مجری ذیصلاح میتوانید قراردادهای پیمانکاری سودآوری را امضا نمایید. توجه داشته باشید که تسلط مفهومی روی مباحث مقررات ملی و حقوق مهندسی و کسب تجربه کافی لازمه موفقیت در این حرفه مهندسی میباشد.
شما میتوانید با مشاورین ما در این زمینه به صورت کاملا رایگان بحث و تبادل نظر داشته باشید.
صلاحیت نظارت:
ناظر ساختمان به عنوان قاضی در صنعت ساختمان شناخته میشود که باید سعی کند با قلم خود از تخلفات طراحی و اجرایی جلوگیری نماید.
بنابراین مهندسین ناظر جهت موفقیت باید به صورت بسیار مفهومی تری نسبت به مجریان و سازندگان بر روی مباحث و قوانین ساخت و ساز مسلط باشند. شرط ورود به این حرفه نیز مشابه دو صلاحیت قبلی بوده و میزان درآمدی که شخص در این شغل خواهد داشت به میزان سهمیهای است که از سوی اداره نظام مهندسی محل در اختیار شخص قرار میگیرد بستگی دارد.
بالطبع مشابه آنچه که در صلاحیت محاسبات گفته شد، هرچه پایه مهندس ناطر ارتقاع یابد، کیفیت و اندازه پروژههایی که به ایشان ارجاع داده میشود نیز ارتقاع مییابد.
پایه ۳ ———– ۵ طبقه ارتفاع از روی زمین یا حداکثر بنای ۲۰۰۰ مترمربع
پایه ۲ ———– ۱۰ طبقه ارتفاع از روی زمین یا حداکثر زیربنای ۵۰۰۰ مترمربع
پایه ۱———— بیش از ۱۰ طبقه یا بیش از ۵۰۰۰ مترمربع
ارشد ———— خوب معلومه همه موارد فوق را در بر می گیرد
برای موفقیت در آزمون ورود به حرفه نظارت لازم است تمامی بندهای آیین نامه به همراه جزییات اجرایی و کاملا مفهومی از سوی مهندسین عزیز درک شود.
در این زمینه شما میتوانید از دوره 150 ساعته موسسه ACE ویژه آزمون نظارت و اجرا بهرهمند شوید. توجه داشته باشید در آزمون های اخیر برخی از سوالات این آزمون رنگ و بوی محاسباتی داشته و این اتفاق شما عزیزان را ملزم می نماید جهت بالابردن احتمال موفقیت خود برخی از مطالب محاسباتی آیین نامه ها را نیز مطالعه نمایید.
آزمون کانون کارشناسان رسمی دادگستری و کانون کارشناسان رسمی قوه قضائیه
کارشناسان رسمی دادگستری و کارشناسان رسمی قوه قضائیه از نظر شان و جایگاه در یک سطح قرار داشته و وظیفه آنها بررسی و ارائه گزارش تخصصی در زمینه دعاوی و حوادث صنعت راه و ساختمان میباشد، بگونه ای که در پروانه متقاضیان کارشناسی رسمی دادگستری و کارشناسی رسمی قوه قضائیه یک عنوان واحد یعنی ” کارشناس رسمی دادگستری” درج میشود و تنها تفاوت آنها در نهاد برگزار کننده آزمون و پذیرش کارشناسان رسمی میباشد. توجه داشته باشید که کارشناس رسمی باید فردی متخصص و حرفهای در رشته خود باشد زیرا نظر کارشناسی او در رای قاضی پرونده بسیار موثر است. اما شرایط ورود به این حرفه چگونه است؟
قبل از پرداختن به موضوع چگونگی کسب پروانه کارشناس رسمی ذکر این نکته ضروری است که شرط ورود به به این حرفه داشتن حداقل سن 24 سال و حداکثر سن 65 سال و همچنین گذشتن حداقل 5 سال از مدرک کارشناسی میباشد. یکی از تفاوتهای اصلی این آزمون با آزمون های نظام مهندسی، جزوه بسته بودن آن است، بگونه ای که داوطلبین مجاز به بردن هیچگونه جزوه یا کتاب به سر جلسه آزمون نمیباشند.
مهندسین عمران، معماری، شهرسازی و نقشهبرداری میتوانند متقاضی شرکت در آزمون کارشناسی رسمی رشته راه و ساختمان باشند و سوالات آزمون کارشناسی رسمی راه و ساختمان، شامل تمامی رشتههای مذکور میشود بنابراین برای موفقیت در این آزمون باید علاوه بر سوالات رشتهای که در آن تحصیل کردهاید به سوالات سایر رشتههای مرتبط نیز پاسخ دهید، بعنوان مثال یک مهندس عمران که داوطلب شرکت در این آزمون است باید به سوالاتی در حوزه معماری نیز پاسخ دهد.
کسب حد نصاب قبولی در آزمون های نظام مهندسی ACE که تقریبا سالانه توسط دو مرجع کانون کارشناسان دادگستری و قوه قضائیه برگزار میشود شرط لازم برای دریافت پروانه میباشد اما کافی نیست. پذیرفتهشدگان در این آزمون ها بایستی در آزمون شفایی و مصاحبه عقیدتی نیز قبول شوند.
همانطور که گفته شده منابع این آزمون بسیار گسترده بوده و ممکن است سردرگمی در داوطلبین شرکت در این آزمون ایجاد نماید. موسسه ACE با سابقه درخشان در زمینه آزمون های کارشناس رسمی دادگستری آماده ارائه هرگونه مشاوره تخصصی رایگان در این زمینه به شما عزیزان میباشد. جهت ارتباط با ما از قسمت مشاوره در صفحه نخست سایت اقدام بفرمایید.
دیدگاهتان را بنویسید